Workshops

Hieronder een overzicht van alle workshops en andere activiteiten die wij organiseren en workshops die worden georganiseerd in de yogastudio.

VERBINDENDE COMMUNICATIE

Verbindende communicatie is meer dan louter een communicatiemodel, het is ook een levenshouding die uitnodigt om met meer mededogen naar jezelf en je medemens te kijken. Wil je graag inzicht krijgen in je eigen communicatie en het effect daarvan op anderen? Wil je graag meer diepgaande verbindingen met jezelf en de mensen om je heen?
Gedurende 2 dagen kan je kennis maken met de basisprincipes van verbindende communicatie. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt !

Wil je graag nog extra info, aarzel dan niet te mailen naar Catherine.

Data : 5 – 6 oktober van 9u tot 17u
Plaats : Yogastudio Bornem, Kloosterstraat 184, Bornem

Prijs voor deze cursus : 290 € (incl. Btw)

Lesgever : Catherine Cattaruzza

In het dagelijks leven ben ik coach, geef ik training in verbindende communicatie, authentiek leiderschap, zelfsturing en begeleid ik veranderingstrajecten in organisaties. In 2015 leerde ik zelf verbindende communicatie kennen en ik kan wel zeggen dat dit mijn leven intens veranderd heeft (en nog steeds!). Het heeft vooral een grote transformatie teweeg gebracht in de relatie met mezelf en van daaruit in relatie met anderen.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief !