Over ons

Sandra Dehertogh

Ik kreeg mijn opleiding aan de Hogeschool Antwerpen, departement Dramatische Kunst, Muziek en Dans, opleiding Dans. Na een jarenlange carrière als danser en danspedagoge heb ik yoga leren kennen. Yoga heeft me enorm geholpen om te gaan met blessures en tot op heden is yoga voor mezelf een ontdekkingsreis inwaarts.

Lesgeven, lichamen, mensen, verdiepen, exploreren, voelen,... het boeit me enorm. Vandaar mijn passie voor Iyengar Yoga en mijn diepste respect voor het werk van B.K.S. Iyengar en familie.

Ik volgde een driejarige opleiding Iyengar Yoga bij Rita Keller en behaalde in 2011 mijn lerarencertifacaat Introductory I & II aan het Iyengar-Yoga instituut in Duitsland.

Mijn voornaamste Iyengar Yoga-leraren zijn: Ann Brosens, Rita Poelvoorde, Willy Bock, Alexis Simon, Rita Keller, Georgie Grüter, Bob Blaeser, Elisabeth Siering, Kenan Albayrak en Claus Gretch.

Via workshops blijf ik me bijscholen. Ik heb les gehad van Melanie Tholen, Annemieke Prost, Anthony Lobo, Marina Alvisi, Corine Biria, Sophie Boller, Abhijata Sridhar (kleindochter BKS Iyengar), Devki Desai, Manousso Manos, Zubin Zarthoshtimanesh, Louis Steinberg, Rajvi Metha, Eyal Sifroni, Berber Schonholzer.

Peggy De Keyser

Peggy De Keyser is mama van 2 kids, zelf beoefenaar van yoga, kleuterjuf, kindercoach, kinderyoga-docent, én bovenal, iemand met een grote bewondering en een groot hart voor kinderen.

Haar pedagogisch diploma, ervaring in het onderwijs, ervaring met haar eigen kinderen en de extra opleidingen die ze volgde om kinderen te coachen en kinderyoga te geven, zorgen voor een rugzak vol bagage om kinderen een intens "geluksgevoel" te bezorgen

Zij volgde nascholingen rond :

Leren leren, Sherborne, muzische expressie, yoga in de kleuterklas, zorgzaam omgaan met kleuters en kinderen, bodymap, sociale- en emotionele ontwikkeling van kinderen ...

Rita Joos

Ze heeft een privépraktijk als systeemtherapeute in individuele therapie alsook gezins- en relatietherapie en is Counselor en Coach in Existentieel Welzijn. Verder werkt ze bij de ‘Opvoedingslijn’. Ze heeft jarenlange ervaring met meditatie en autogene training.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief !